Schilderwerk 2017-08-18T14:35:32+00:00

Schilderwerk

Schilderwerk binnen

Het binnenschilderwerk is een belangrijk onderdeel binnen het schildersvak. Naast het in conditie houden van uw houtwerk, draagt binnenschilderwerk bij aan de verfraaiing van uw interieur en verhoogt het uw wooncomfort! Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van:

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Wandafwerking
  • Plafonds

John van Hattum Schilderwerken werkt altijd volgens de laatst geldende veiligheidseisen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen of direct online een offerte aanvragen!

Schilderwerk buiten

Schilderen is niet alleen maar even een lik verf aanbrengen. Dit vraagt om een grondige aanpak door specialisten. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf op het gebied van buitenschilderwerk dan bent u bij John van Hattum schilderwerken aan het juiste adres. Het team maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige verven en zorgt ervoor dat er standaard de juiste (voor)behandeling plaats vindt. Deze aanpak heeft als resultaat dat wij tot maar liefst 5 jaar garantie geven op ons schilderwerk. Uiteraard maken wij, in overleg met u als opdrachtgever / bewoner, een planning voor de uit te voeren werkzaamheden.

Vraag direct uw offerte aan!